Käsikirja kuntoilijoille,joille ruoanlaittoei ole intohimo
Ravinnon rakentamisen käsikirjasta löytyy kaikki, mitä kuntoilijan tulee tietää ravinnosta. Sen kuvalliset ja helposti valmistettavat reseptit rohkaisevat tarttumaan kauhaan ja valmistamaan terveellistä ruokaa itse.
Kaikkiraaka-aineet ravinnon rakentamiseen
Käsikirjasta löytyy pähkinänkuoressa se mitä hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat merkitsevät terveellisesti tasapainossa olevassa ruokavaliossa.
Kun onnistut keittiössä, onnistut myös kuntoilussa
Aamiaiset, lounaat, välipalat ja päivälliset. Raaka-aineittain kuvatut reseptit auttavat löytämään oikeat tarvikkeet jääkaapista ja ruokakaupasta.
Aterioiden auki kirjoitetut ravintoarvot auttavat tekemään terveellisiä valintoja ja syömään tavoitteisiin nähden riittävästi.
Löydä oma ruokavalio
9 esimerkkiä 2000, 2500 ja 3000 kilokalorin tasapainoisista päivän aterioista auttavat syömään terveellisesti ja löytämään itselle sopiva ruokavalio – ilman dieettejä.
Ensi kerralla katsot ruokaasi uusin silmin
Ravinnon rakentamisen käsikirja syntyi tarpeesta kasvattaa kuntoilijoiden kiinnostusta ravintoa kohtaa ja tekemään ruokaa ihan itse.
Mikäli tavoitteellinen harjoittelu, painonhallinta tai yleinen hyvinvointi on millään tasolla tärkeää, on lenkkipolun lisäksi nähtävä vaivaa myös keittiössä – ja tämä avulla se sujuu jokaiselta helpommin.
Käsikirjan on koonnut personal trainer Aslak Bredenberg yhdessä ViaEsca-ravintovalmentaja Anna Tervon kanssa.