Get Fit and Stay Strong

PT Bredenberg

Cert. PT & CrossFit LV1 Trainer, SNL kuntonyrkkeilyohjaaja

Haluatko lisää voimaa, kestävyyttä ja ketteryyttä? Kun sinulla on tahtoa, pitkäjänteisyyttä ja itsellesi räätälöity suunnitelma, tavoitteista tulee totta. Valmentajana huolehdin siitä, että ponnistelut tavoitteen eteen ei jää turhiksi.

Vaikka keskeisessä osassa on fyysinen kehitys, seuraa sen mukana henkinen hyvinvointi.

Oletko valmis?

Perusleiri

Base Camp -perusleiri on täydellinen aloitus lihaskuntoharjoitteluun. Leirillä keskitytään lihaskuntoliikkeiden kuten kyykyn, noston, vedon ja työnnön perusteisiin. Yhdessä viihdytään 3 aamuharjoitusta Myllypuron Liikuntamyllyssä. Koko kroppa saa treeniä, sinä arvokasta tietoa turvallisesta ja tehokkaasta harjoittelusta sekä käsityksen omista kyvyistä.

195 €

Harjoituksiin kuuluu sisäänpääsy.

Toiminnallisen harjoittelun leiri

Ramp Camp on perusleirin käyneiden oma On-Ramp. Leirillä vietetään 6 yhteistä aamuharjoitusta Myllypuron Liikuntamyllyssä. Aamut avaavat tien toiminnallisen harjoittelun tehokkaaseen ja turvalliseen harjoittamiseen. Tutuiksi tulevat vapaat painot, kahvakuula, keskeiset painonnosto- ja kehonpainoliikkeet.

395 €

Harjoituksiin kuuluu sisäänpääsy.

Mitä olet aina halunnut saavuttaa?

Personal training -valmennus suunnitellaan tavoitteen mukaan. Siihen voi liittyä voimaa pakaroihin tai yläkroppaan, lisää liikkuvuutta tai kestävyyttä. Ehkä kiinteytymistä, painonhallintaa, kuntotestiin tai kilpailuun valmistutumista, mutta se voi olla myös yleisen hyvinvoinnin tai toimintakyvyn parantamista. Juuri sitä mitä sinä haluat saavuttaa. Valmennus kootaan 5 tunnin kokonaisuuksista, joita käytetään suunnitteluun ja valmennukseen tarpeen mukaan.

alk. 350 €

Blogit